Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Namaakbestrijding

Als u veel heeft geïnvesteeerd in productontwikkeling, marketing en imago is het erg schadelijk als anderen onterecht van uw inspanningen profiteren. Uw marktpositie wordt er door ondermijnd en de schade aan uw imago kan grote gevolgen hebben als namaakpartijen gaan concurreren met uw eigen producten. Schalke & Partners heeft een ruime ervaring op het vlak van namaakbestrijding. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

Counterfeit, mystery aankopen

Schalke & Partners werkt onder andere voor grote Amerikaanse internationals. Onderdeel van onze werkzaamheden is bijvoorbeeld het doen van aankopen bij diverse distributeurs en/of verkoopkantoren vanuit anonieme bedrijven. Hierdoor kan echtheid van producten getoetst worden en kan gecontroleerd worden of aan de verkoopbepalingen om geen counterfeit producten te verkopen wordt voldaan. Door deze transacties is er geen argwaan naar de reden van aankoop en komt bewijsmateriaal voorhanden. Mocht blijken dat er geen sprake is van legitiem handelen of counterfeit dan kan verder gezocht worden naar de bron, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Anonieme dekmantel

Schalke & Partners heeft de beschikking over verschillende bedrijven met een plausibele en verifieerbare entiteit die wordt gebruikt voor onafhankelijk onderzoek. Deze bedrijven zijn niet aan onze klanten gerelateerd waardoor anonimiteit wordt gewaarborgd.

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure